• After Shock

Nieuwe geluiden in ShockCafé op MerweRadio

SLIEDRECHT Na het jaarlijkse zomerreces start vrijdag 4 augustus een nieuw radioseizoen op de vrijdagavond bij MerweRTV.

Naast de gebruikelijke programma's van The ARE, The AfterShock/Flatlandelic RundFunk en MetalShock zijn er dit seizoen nieuwe sterren aan het firmament laat op de avond in het ShockCafé te bewonderen. Twee radioteams maken hun opwachting om het luisterend (en kijkend) publiek met hun muziek te verwennen: Gert-Jan Bergwerf en Remko van Voorst gaan hun onvoorwaardelijke liefde voor rock betuigen en Anne Gouw (de opvolger van Henk van Griensven in Elektra) doet ditzelfde met evergreens. Beide teams zijn een welkome aanvulling op het toch al rijk geschakeerde muzikale landschap dat ShockCafé is.

Anne gaat de luisteraars meenemen naar lang vervlogen tijden en weer terug met bekende én onbekende nummers. Berg en Co maakten onlangs onverwachts al hun opwachting en na hun proefuitzending werd dit duo op sociale media al de nieuwe Stenders en Van Inkel genoemd.

Naast fijne muziek worden in de uitzendingen van het ShockCafé ook de laatste nieuwtjes uit het dorp en ver daar buiten gebracht. Wekelijks is een ander team aan de beurt (er zijn er ondertussen reeds negen) en dit

betekent elke week andere presentatie, andere muziek en andere nieuwtjes.

ShockCafé is een programma voor luisteraars door luisteraars die het leuk vinden om een radioprogramma te maken. Elke vrijdagavond te beluisteren van 22.00 tot 23.00 uur op MerweRadio en tevens het geluid achter de kabelkrant van MerweTV. Ook te zien op Internet via www.merwertv.nl en dan klikken op de monitor. Een heerlijke start van het weekend.

De vrijdagavond op MerweRadio

17.00 - 19.00 uur Ambachtsheer in de Avond

19.00 - 20.00 uur The ARE

20.00 - 21.00 uur The AfterShock / Flatlandelic RundFunk

21.00 - 22.00 uur MetalShock

22.00 - 23.00 uur ShockCafé