• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Oasistribute in The Moonshine


SLIEDRECHT Zaterdag 30 maart staat de Oasis tributeband The Masterplan (internationaal) in The Moonshine.

Ooit werd de band betiteld als de nieuwe Beatles en als één van de 'grote vier' Britse bands met Suede, Pulp en Blur niet weg te denken uit de 90's, Oasis. De rockband uit Manchester vloeide in 1991 voort uit een eerdere band, The Rain, en bestond oorspronkelijk uit Liam Gallagher, Paul Bonehead Arthurs, Paul Guigsy McGuigan en Tony McCarroll. Toen later Liam's oudere broer Noël zich bij de band voegde was de vaste bezetting compleet, al zou deze in de loop der jaren de nodige veranderingen ondergaan.

Het eerste wapenfeit op plaat kwam in 1995 toen Oasis met hun eerste album Definitely Maybe het snelstverkopende debuutalbum tot dat moment afleverende. Na het succesvolle tweede album in 1995, (What's the Story) Morning Glory?, volgde in 1997 Be Here Now, waarvan er in recordtempo 8 miljoen exemplaren over de toonbanken vlogen. In de jaren erna zou de band nog 4 albums en een aantal compilaties uitbrengen, waarna een zoveelste ruzie tussen de broeders Gallagher in 2009 het einde van de band zou inluiden toen Noel de band verliet en Liam met de resterende bandleden doorging onder de nieuwe bandnaam Beady Eye.

Die avond is de band voor even terug met een tribute van The Masterplan, een samenwerking van vijf internationale musici. Het kenmerkende geluid van Oasis herleeft in een avond boordevol met de beste nummers als Wonderwall, Back in anger, Cigarettes Alcohol, Rock'n'Roll Star, Columbia en nog veel meer... The Masterplan staat voor een onvervalste avond Oasis inclusief de houding, presentatie en natuurlijk het gevoel van de band uit Manchester. We hebben de garantie gekregen dat Liam en Noel het weer prima met elkaar kunnen vinden dus redenen te over voor een topavond in The Moonshine.

Oasis begint om 21.30 uur aan de eerste set, maar The Moonshine is natuurlijk al vanaf 16.00 uur open en de entree is gratis.

Met vriendelijke groet,


GabrielleKwist


Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..