• Onder Ons

Onder Ons organiseert workshop amateurtoneel

SLIEDRECHT Toneelgroep Onder Ons organiseert op maandag 15 mei een workshop waarin verschillende facetten van het toneelspelen aan de orde zullen komen. Voor iedereen vanaf 18 jaar die er serieus over denkt om mee te gaan spelen in een toneelvoorstelling, is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met amateurtoneel.

Toneelspelen is leuk. Mensen die ermee beginnen en zich aansluiten bij een toneelvereniging blijven dikwijls jarenlang lid. Je moet niet alleen maar tekst uit je hoofd leren en opzeggen: tijdens de wekelijkse repetities ben je onder begeleiding van de regisseur ook bezig met het gebruik van je stem, het laten doorklinken van emoties en de daarbij behorende gezichtsuitdrukkingen en lichaamshouding. Hoe beweeg je en wat doe je op het toneel met die armen en benen? Je kruipt steeds meer in je rol en je wordt degene die je speelt. Samen met je medespelers zet je een leuke en mooie voorstelling neer waarvan het publiek geniet.

Wil jij weten of je toneelspelen leuk vindt of ontdekken of je talent hebt en dit talent verder kunt gaan ontwikkelen? Kom dan op maandag 15 mei om 19:30 uur naar de Roald Dahlschool aan de Deltalaan 204 in Sliedrecht. Daar vindt de workshop plaats. De leden van Onder Ons vertellen graag over hun ervaringen.

Onder Ons repeteert van eind augustus tot medio januari wekelijks op maandagavond van 19:30- 22:30 uur. De toneelgroep speelt ongeveer 8 voorstellingen per seizoen die meestal een (halve) middag en avond in het weekend in beslag nemen. Onder Ons speelt altijd kluchten of blijspelen. Kijk voor meer informatie ook op de website: www.toneelgroeponderons.nl.