• BDUmedia

Kennismaken met plannen Watertorenterrein

SLIEDRECHT De ontwikkeling van het Watertorenterrein aan de Rivierdijk in Sliedrecht wordt opnieuw opgestart. Hiervoor nodigt de ontwikkelaar van het terrein, Watertoren NV, iedereen die belangstelling heeft van harte uit voor een kennismaking. Op zaterdag 5 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur worden de hekken van het terrein aan de Rivierdijk bij uitzondering geopend. De ontwikkelaar is aanwezig, de historische vereniging Sliedrecht vertelt over de historie van het terrein en de Watertoren en het terrein kan onder begeleiding worden verkend.

Al sinds 2001 is vastgelegd dat er rondom de watertoren woningbouw gaat komen. Na jaren van stilstand wordt het planproces weer opgepakt. Plannen uit het verleden zijn van tafel. Een nieuw plan moet nog gemaakt worden. Op zaterdag 5 oktober tussen 13.00 uur en 16.00 uur (vrije inloop) nodigt de ontwikkelaar, Watertoren NV, iedereen die belangstelling heeft uit om kennis te maken met hen en het terrein. Er is de mogelijkheid om met elkaar, onder begeleiding, het terrein te verkennen en ideeën, zorgen of suggesties achter te laten. De historische vereniging Sliedrecht is aanwezig om meer te vertellen over de historie van het terrein en de Watertoren. Ook kan men zich aanmelden voor een meer actieve rol in het vervolgproces.

Er is beperkte parkeergelegenheid bij het Watertorenterrein, het verzoek is indien mogelijk lopend of op de fiets te komen.

Wie geïnformeerd wil blijven over de ontwikkeling van het Watertorenterrein, stuur dan een mail onder vermelding van 'kennismaking Watertorenterrein' aan de procesbegeleider van de ontwikkelaar: gelindegroeneveld@gmail.com.