• The Moonshine

Payne en Hobday in The Moonshine

SLIEDRECHT The Moonshine gaat zaterdag 7 oktober opnieuw internationaal met Steve Payne & Paul Hobday

SP2, een Britse twee-mans formatie bestaande uit Steve Payne & Paul Hobday, stond al eerder op het podium in The Moonshine. Mede door de geweldige klik met het publiek wilden ze graag tijdens hun najaarstour nog een tussenstop maken. Steve en Paul zijn ware rasmuzikanten die hun sporen in de wereld van de Roots en Blues verdiend hebben. Zo speelden ze in het verleden samen met grootheden als Dr. John en B.B. King.

Steve Payne kan rustig omschreven worden als één van de meest unieke en veelzijdige gitaristen in het Verenigd Koninkrijk maar is ook een gevierd en niet-voorspelbare singer-songwriter, multi-instrumentalist, wordsmith en verhalenverteller.

In 2010 bundelde Steve zijn krachten met Paul Hobday, een Westcountry 'gun for hir'" gitarist, om een krachtig duo te vormen dat op grote schaal tourde door Canada, Europa en de VS.

Na het opnemen van een nieuw studio-album, 'Raise A Glass', keerden Payne en Hobday terug naar de VS om daar als duo, maar ook als trio met Yardbirds en Nine Below Zero Harpman Billy Boy Miskimmin, te touren.