• Gereformeerde kerk Sliedrecht

Pinksterfietstocht 'als een Lopend Vuurtje'

SLIEDRECHT Zaterdag 3 juni wordt weer de jaarlijkse fietstocht 'als een Lopend Vuurtje' gehouden. Wie meefietst steunt daarbij het goede doel van dit jaar, namelijk: 'huizen voor inwoners van Bangladesh'.

Voor deze bijzondere fietstocht kan die dag vanaf 9 uur gestart worden bij de Gereformeerde Kerk Sliedrecht, Middeldiepstraat/hoek Oranjestraat en er kan gekozen worden voor een route van 10, 25, 40, 60, 100 of 200 kilometer. De routes voeren langs kerken in de Alblasserwaard, het Land van Heusden en Altena en de Langstraat en de kosten voor een route bedragen 3 euro voor een volwassene en 2 euro per kind; voor een gezin zijn de kosten maximaal 8 euro.

Onderweg kan men de kerken bekijken en bij de meesten kan ook een hapje of een drankje worden genuttigd. Ook worden in verschillende kerken activiteiten gehouden.

Zo is er een estafette voor organisten die van kerk naar kerk op elkaars orgel spelen en kunnen hobby-organisten tegen een sponsorbijdrage eens op een echt kerkorgel spelen en in Sliedrecht draait de nieuwste film van 'Mozes de Musical'.

Ook kan men in Sliedrecht (wel of niet fietsend) tussen 12.00 en 13.30 uur tegen betaling van een sponsorbijdrage voor een complete maaltijd of een enkel lunchgerecht aan de 'Vele tongen tafel' terecht, of kan men deelnemen aan het (VIP) Pentèkostè sponsormenu. Voor kinderen is er een speciaal menu.

Voor een reservering of nadere informatie kan contact worden opgenomen met het nummer 06- 284 244 11.