Pitch je idee op TEDxYouth@Dordrecht

SLIEDRECHT De Bibliotheek AanZet houdt 19 november voor het eerst samen met TEDxDordrecht: TEDxYouth@Dordrecht in de Blauwe Kamer van De Bibliotheek AanZet.

TEDx is een lokaal evenement dat mensen samen brengt om een TED ervaring te delen. Tijdens een Tedx worden er vaak TED Talks gehouden. Speeches door bevlogen sprekers met video's die een sprankelende discussie opwekken. Waardoor je misschien wel antwoord krijgt op vragen waar je het bestaan niet van wist. TedxYouth is speciaal voor jongeren. Het thema van deze jongeren editie is 'What Now?'. Tijdens deze TEDxYouth@Dordrecht editie pitchen jongeren tussen de 12 - 19 jaar een idee dat de moeite waard is om te delen. Na de pitches brainstormen ze met jou en het publiek over deze ideeën. Wereldwijd worden in ditzelfde weekend 1000 Youth bijeenkomsten georganiseerd. Tijdens het evenement wordt ook een playlist getoond van inspirerende TALKS door jongeren van over de hele wereld. 

Bekijk hier een impressie van eerdere edities. Wil je als jongere dit evenement bijwonen? Er zijn maar 60 plaatsen beschikbaar. Je kunt tijdens het evenement vrij naar binnen lopen. Om zeker te zijn van een plaats, is van tevoren aanmelden noodzakelijk: http://www.debibliotheekaanzet.nl/actueel/agenda/evenementen/tedxyouth--kick-off.html.