• N.Drieenhuizen
  • N.Drieenhuizen

Wethouders strijden om 'De Gouden Putter'

DORDRECHT Traditioneel werd op de eerste woensdag van september op golfbaan Crayestein in Dordrecht de zogenoemde Battle of the City's gehouden. Een golfwedstrijd voor inwoners uit de Drechtsteden.

Voor de wedstrijd bonden de wethouders van de gemeenten Dordrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Alblasserdam, Hendrik Ido Ambacht en de Krimpenerwaard de strijd aan in een onderlinge putwedstrijd met als inzet De Gouden Putter. De score van de wethouder werd opgeteld bij de teamresultaten.

De dag begon prima met een fantastische winnaar: Marco Stam wethouder van Dordrecht scoorde maar liefst 37 punten en mocht de putter mee naar huis nemen. Arjan Kraijo van Alblasserdam werd een goede tweede, derde werd Eddo Mondriaan uit Schoonhoven, vierde Pieter Paans van Papendrecht, Ronald de Meij van Zwijndrecht vijfde, Stefan van Die van HI Ambacht zesde en hekkensluiter Ben van de Plas van Sliedrecht.

De wedstrijd werd door de hevige regenval 's middags gestaakt en na een grondige verrekening kon Dordrecht voor de derde keer de wisselbeker in ontvangst nemen.