• PRO Sliedrecht

PRO Sliedrecht viert feest

SLIEDRECHT In 2019 is het 45 jaar geleden dat PRO Sliedrecht ontstond en in de gemeenteraad kwam. Om dat te vieren houdt de partij een speciale feestweek.

Op 16 maart start PRO Sliedrecht traditioneel met het PROfestijn in Monkey Town. Dit jaar al weer voor de 6de keer, de inschrijvingen voor dit ludieke event start binnenkort. In de week van 18 tot en met 22 maart gaan de partijleden op de koffie in de Sliedrechtse verzorgingstehuizen om een traktatie uit te delen bij de koffie.

Op 23 maart wordt afgesloten met een receptie voor (oud) leden van de vereniging en genodigden. Deze wordt gehouden in de Lockhorst. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook de winnaar van de PROpuzzel bekend gemaakt. Deze bijzondere puzzel wordt 13 maart in De Merwestreek gepubliceerd en heeft als hoofdprijs een waardebon van € 100 die te besteden is bij Spek en Bonen in Sliedrecht

Verder lanceert PRO Sliedrecht op de website, onder de naam PROfiel, unieke verhalen van en over de mensen die nu en in de afgelopen 45 jaar een bijzondere plaats hebben gehad in de vereniging.