RAC Jaguar is partner van en schrijft auto in voor Riverside Car Classic

SLIEDRECHT Sinds het eerste verkennende gesprek was RAC als Jaguar Land Rover dealer voor de Drechtsteden enthousiast over de nieuwe klassiekertoertocht Riverside Car Classic. Als partner van het eerste uur laat het bedrijf tijdens de rit op 10 september 2016 ook één van zijn klassiekers uit zijn historische afdeling deelnemen.

,,Dit is zo'n mooi initiatief, dat we daar én als partner én als deelnemer bij willen zijn", aldus Colin Ouwerling van RAC. ,,Wij gaan er alles aan doen om er samen met de organisatie een geslaagd evenement van te maken. Waar we kunnen wijzen wij onze relaties op de mogelijkheden en het fraaie gehalte van de toertocht. Dat is ook het leuke hieraan, dat het geen wedstrijd is en deelnemers juist verwend worden en de kans krijgen onderling contacten te leggen. Jaguar heeft natuurlijk een lange autohistorie, wat wij terugzien in onze historische afdeling waar we alle werkzaamheden rondom klassiekers voor klanten verzorgen. De Riverside Car Classic past daar perfect bij. Wij zetten dit jaar een Jaguar MkII uit 1961 in."

Riverside Car Classic 2016 is een initiatief van stichting Car2Business en zal dit jaar op 10 september voor de eerste keer gereden worden. Het is de bedoeling er een jaarlijks evenement van te maken, met telkens een andere route maar wel dezelfde formule van een volledig verzorgde dag. En uiteindelijk ook met een schenking aan een goed doel. Het motto is Ontspannen rijden, Culinair genieten, Informeel ontmoeten. Ofwel, deelnemers verwennen met een mooie rit en via een culinaire lunch met elkaar in verbinding brengen. Alle informatie en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.car2business.nl.

De Riverside Car Classic wordt - in alfabetische volgorde - gesteund door Ames Audi, Auto Wüst (Mercedes-Benz), Bardahl oliën & smeermiddelen, Meesterkok Ad Janssen (GasteRhoon Groep) en RAC (Jaguar Land Rover). Logo-ontwerp en website zijn van Honc Design resp. 1-2-Appletree.