Regionale zendingsmiddag Sliedrecht

SLIEDRECHT De zendingscommissie van de Gereformeerde Gemeente Sliedrecht houdt zaterdag 18 februari weer een Regionale Zendingsmiddag in de Boazkerk. Het thema voor deze middag is 'Gij zult Mijn getuigen zijn' (Handelingen 1:8). Het is de opdracht die Jezus aan zijn discipelen geeft vlak voor zijn hemelvaart.

Ds. M. Karens (Werkendam) opent de middag met een meditatie. Evangelist Peter van Olst hoopt jong en oud te vertellen over zijn ervaringen in Ecuador, een overwegend Rooms-Katholiek land. Evangelist Van Olst heeft mogen werken in de stad Portoviejo; er is daar ook een gemeente ontstaan. Het jeugdkoor Hosanna uit Dordrecht levert een muzikale bijdrage. Namens het zendingsbureau spreekt Just van Toor en hij sluit de middag af. Aanvang: 14.30 uur. Voorafgaand (14.15 uur) is er nog samenzang.

De Boazkerk (Rondo 325, Sliedrecht) is uitstekend bereikbaar per auto (direct aan de A15 gelegen) of per trein (tegenover halte Sliedrecht-Baanhoek van de spoorlijn Dordrecht-Geldermalsen). Er is een crèche voor de (kleine) kinderen. Omdat het geen eredienst is, is een hoofddeksel voor de dames niet verplicht.