• Op een ontspannen manier het Christelijk geloof ontdekken

    Alpha Nederland

Alpha-cursus voor volwassenen én Youth-alpha binnenkort van start in Sliedrecht

09-09-2019, 10:50 | Lezersnieuws | Jor

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Sliedrecht wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Sliedrecht gaat op dinsdag 24 september een Alpha voor volwassenen van start. In twaalf interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot 21.45 op kerkbuurt 264, dat is Pand 33. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl of neem contact op met Frans Willemsen, 0184-415506 of f.m.willemsen@solconmail.nl

Tevens start op vrijdag 20 september de Youth-alpha. De alpha-cursus voor jongeren (+-16-23 jr.). Deze cursus is elke vrijdagavond. De eerste avond zal in de Maranthakerk zijn (Lijsterweg 2) en start om 18.30 uur. Voor vragen en aanmelden kun je contact opnemen met Rianna van Eijk, 06-12927485, youthalpha.sliedrecht@gmail.com