• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Sarah Smith in The Moonshine

SLIEDRECHT Sarah Smith uit Canada staat zaterdag 13 oktober in The Moonshine in Sliedrecht. Dat het verplaatsen van een optreden ook zomaar een geweldig alternatief kan opleveren bleek wel tijdens de zoektocht van The Moonshine naar een vervanger voor Jordan Matthew Young. Niemand minder dan de Canadese Sarah Smith bleek op precies het juiste moment met haar band in Europa.

Sarah Smith mag met ruim 300 shows per jaar gerust een echte road warrior genoemd worden. De uit London, Antario afkomstige singer-songwriter, maakte voor het eerst internationaal naam als zangeres van de rockband The Joys. Sindsdien timmert ze ook solo en met haar eigen band stevig aan de weg en deelde ze in de loop der jaren het podium met onder andere Melissa Etheridge, Sass Jordan, Emm Gryner, Craig Cardiff, Joel Plaskett, David Wilcox en vele anderen.

Dat Sarah Smith een meer dan serieuze muzikante is blijkt wel uit het grote aantal prijzen waar voor ze in haar carrière werd genomineerd en kreeg. Haar video voor Into the Light, geregisseerd door Stacy Poulos en opgenomen in Californië, won zowel een 2016 Telly Award als een 2016 Akademia Music Award voor beste video in de poprockcategorie. In 2015 won ze de Toronto Independent Music Award Best Adult Contemporary eer, plus de Best Rock Artist bij de London Music Awards en Best Rock Artist bij de Jack Richardson Music Awards. Muziek van The Journey is te zien geweest op shows, waaronder CBC's Cracked en de film Anatomy of a Love Seen, geregisseerd door LA Rice, directeur van het bedrijf Marina Rice Bader.

The Moonshine is vanaf 16.00 uur geopend en de eerste set begint om 21.30 uur. Entree gratis.