Schenking Rotary/baggerfestival aan Bleyburgh

SLIEDRECHT In het Baggermuseuk was het vorige week extra feest. Daar ontving School Bleyburgh namens de Rotary Sliedrecht en het Baggerfestival een cheque ter waarde van € 10.000 voor hun technische leerruimte.

Voorzitter van de Rotary Sliedrecht en tevens bestuurslid van de Stichting Baggerfestival - André Boer, overhandigde de cheque aan Tom Munnik - directeur van Bleyburgh. André Boer: ,,Zowel de Rotary Sliedrecht als het bestuur van de Stichting Baggerfestival spannen zich in om een substantiële bijdrage te kunnen leveren aan het opleiden van jonge mensen. Onze leden en sponsoren zijn blij dat wij tijdens het Baggerfestival 2015 deze cheque kunnen overhandigen om uw bijzondere school verder op weg te helpen."

Directeur van School Bleyburgh Tom Munnik: ,,Het is fantastisch te merken dat vele Sliedrechtenaren zich zo hebben ingespannen voor onze school. Onze leerlingen hebben een verstandelijke beperking en de Bleyburgh biedt hen extra begeleiding om zoveel mogelijk zelfstandig deel te kunnen nemen aan de maatschappij. Dit geweldig hoge bedrag besteden wij graag aan de technische leerruimte. We zijn er erg blij mee."

Op de foto van links naar rechts:

Tom Munnik (Bleyburgh), Peter Klein (Rotary), André Boer (Rotary/Baggerfestival), Macha van Gool (onderwijsassistent) en leerlingen van School Bleyburgh