Sfeervolle voorjaarsmarkt in Waerthove

SLIEDRECHT Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht was zaterdag 21 mei het decor van een sfeervolle voorjaarsmarkt. Op het terrein aan de voorzijde van deze Rivas-locatie stonden verschillende kramen opgesteld, waar bezoekers de hele dag rondsnuffelden.

Bij de diverse kramen konden de bezoekers van de voorjaarsmarkt terecht voor verschillende artikelen, zoals mooie sieraden, tassen, honing, noten en biologische kaas. Tussendoor konden zij plaatsnemen op het terras voor een hapje en een drankje. Daar konden zij genieten van een optreden van accordeonist Arie van de Graaf en Shantykoor Ahoy uit Hardinxveld-Giessendam.

Vooral de heren bij de plantjeskraam hadden het erg druk. Deze bewoners van Waerthove zijn afgelopen maanden druk geweest met het kweken van planten in de tuinkas. Van de bezoekers van de markt konden ze rekenen op complimenten.

Voor meer informatie over verpleeghuis Waerthove en andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 of kijk op www.rivas.nl.