• SHe Fotografie

Sint zet voet aan wal

SLIEDRECHT Sinterklaas en zijn pieten varen 17 november weer de haven van Sliedrecht binnen. Om 9.30 uur meert de pakjesboot aan en wordt de tocht over de Havenstraat gemaakt naar het bordes van het Raadshuis waar burgemeester Van Hemmen Sinterklaas officieel welkom zal heten in Sliedrecht. Sinterklaas zal met zijn pieten de tocht vervolgen over winkelpromenade De Kerkbuurt. Op het Merwedeplein zal de stoet een korte stop maken om daar weer de bekende megapolonaise te lopen.

In de middag worden in Sporthal De Stoep de Sinterklaashows gehouden. Er worden twee shows opgevoerd. Voor de eerste show gaat de deur open om 13.00 uur en de show begint om 13.30 uur en voor de tweede show gaat de deur open om 15.00 uur en deze begint om 15.30 uur. De toegang is gratis, maar alleen toegankelijk met entreekaarten en per kind mag er 1 volwassene naar binnen.

De entreekaarten zijn af te halen op maandag 12 november vanaf 9.30 uur bij Intratuin Sliedrecht aan de Prisma 200, maandag 12 november vanaf 13.00 uur bij La Bonnière op het Burg. Winklerplein 39 en op dinsdag 13 november vanaf 9.00 uur bij Fa. de Vries en Zn. op de Kerkbuurt 25. Op het bordes van het Raadhuis zal Sinterklaas ook nog bekend maken of er bij de ingang van de sporthal nog kaarten verkrijgbaar zijn.