• Vincent Prins

Sinterklaasintocht en sinterklaasshows op 18 november

SLIEDRECHT Stichting Evenementen Sliedrecht en de gemeente Sliedrecht houden zaterdag 18 november de intocht van Sinterklaas in de haven van Sliedrecht. Om 9.00 uur worden op de loswal in de haven de eerste sinterklaasliedjes te horen zijn en zal Kelly de aanwezige kinderen vertellen wat er tot dan toe bekend is over wat Sinterklaas allemaal van plan is en wat hij tot dan heeft beleefd. Om 9.30 uur zal Sinterklaas met zijn zwarte pieten de stoomboot aanleggen aan de autosteiger in de haven van Sliedrecht. Zoals altijd zal hij te voet naar het gemeentehuis gaan waar hij verwelkomd zal worden door burgemeester Van Hemmen. Daarna zal Sinterklaas met zijn zwarte pieten via De Kerkbuurt naar sporthal De Stoep lopen.

Vanaf 13.00 zal de deur open gaan van sporthal De Stoep voor de eerste Sinterklaasshow die begint om 13.30 uur. Voor de tweede show zal de deur open gaan om 15.00 uur en die show begint om 15.30 uur. De kaarten zijn gratis verkrijgbaar vanaf maandag 13 november bij Intratuin Sliedrecht op het Noord-Oost-Kwadrant, La Bonnierre op het Winklerplein en Fa. De Vries en Zn aan de Kerkbuurt. Per kind kan er maximaal 1 volwassene mee. Wie kaarten gaat halen wordt verzocht alleen kaarten te halen die echt gebruikt gaat worden. Zo kunnen zoveel mogelijk kinderen van de shows komen genieten.

Stichting Evenementen Sliedrecht heeft niet alleen ervaring met het organiseren van de avondvierdaagse, de dikke banden race, de sinterklaasintocht en de bijbehorende shows. Ook is het mogelijk om sinterklaas en zijn pieten uit te nodigen op een eigen sinterklaasfeest. Of dit nu op een bedrijf of thuis is, door de jarenlange ervaring is het gegarandeerd een feest. Kijk voor meer informatie op www.stichtingevenementensliedrecht.nl.

De Stichting Evenementen Sliedrecht bestaat uit vrijwilligers en daar zijn er nooit genoeg van. Ook voor de sinterklaasintocht en de bijbehorende shows op 18 november zijn nog vrijwilligers nodig. Interesse: secretaris@stichtingevenementensliedrecht.nl.