• The Moonshine
  • The Moonshine

Slapback Johnny Rock 'n Roll in The Moonshine

SLIEDRECHT Met de voorjaarsvakantie achter de rug, de ski's terug in de opslag en de carnavalsoutfits in de was, gaat het Rock 'n' Roll gas er volledig op met 'the hardest rockin' band in the bizz': Slapback Johnny.

Zaterdag 9 maart staat de band vanaf 21.30 uur op het podium van The Moonshine. Met meer dan 350 shows sinds de oprichting in 2012 mag dit power trio rustig gerekend worden tot de afdeling 'grote meneren', iets wat ze onderstreepten met hun album 'Hit me up' op het Duitse label Rythm Bomb Records. In hun kenmerkende energieke live-shows kleurt de band dan ook graag buiten de lijntjes met uitstapjes naar genres als de blues, country, hillbilly en swing, allen overgoten met een heerlijke lading knallende drums, vlammend gitaarspel en natuurlijk een vol beukende contrabas.

Na optredens op evenementen als Bethune Retro (FR), Drive-In Barn, Rockabilly Roundup, Big Rivers, Brielle Blues, Reurpop, Rock 'n' Roll Franeker, Texel Blues, Rosrock, Prilpop, Brandenburger RnR meeting, Rockin' Around Turnhout, Rockabilly Swamp, Rock 'n' Roll Street Terschelling en ga zo maar door is nu The Moonshine aan de beurt voor een onvervalste avond Slapback Johnny.

Barstensvol energie spat de mix van eigen werk en bewerkingen van herkenbare (rock)covers als Radar Love, Ring of Fire, Walk of Life, Johnny B Goode en I'm A Believer van het podium tijdens een niet te missen avond pure rock 'n' roll.