• Avondvierdaagse Sliedrecht
  • Jan Pak de Leuning

Sliedrecht klaar voor avondvierdaagse in nieuwe stijl

SLIEDRECHT Bijna 850 deelnemers maken zich klaar om dinsdag 13 juni deel te nemen aan de Avondvierdaagse Sliedrecht. De start is dit jaar voor het eerst vanaf het IJsbaanterrein. Hier wordt op de eerste avond om 18.30 uur de officiële aftrap gegeven van dit Sliedrechtse wandelevenement.

De Avondvierdaagse Sliedrecht kent dit jaar een hele nieuwe opzet. De start en finish vindt iedere avond plaats op het IJsbaanterrein aan de Lijsterweg. De deelnemers wandelen 3, 5 en 10 kilometer. Voor elke afstand is iedere avond een nieuwe route uitgezet. Zo lopen de deelnemers iedere avond door een ander gedeelte van Sliedrecht. Op www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl zijn alle routes al te vinden.

Ook de laatste wandelavond zal anders zijn dan voorgaande jaren. ,,Waar voorheen alle wandelaars zich verzamelden in de Maaslaan en de Waalstraat om vervolgens voor het defilé richting het gemeentehuis te lopen, is er nu een feest op het IJsbaanterrein", zegt Dik Schreuder namens de Avondvierdaagse Sliedrecht. ,,Alle deelnemers worden vrijdag na de wandeling vanaf 19.00 uur op een feestelijke manier binnengehaald met een optreden van Jan Pak de Leuning. Natuurlijk is burgemeester Bram van Hemmen en de jeugdburgemeester uitgenodigd aanwezig te zijn voor de bijna traditionele foto's en selfies. Ouders, opa's, oma's en andere familie en vrienden zijn van harte welkom om alle wandelaars binnen te halen."

Meer informatie over de Avondvierdaagse Sliedrecht is te vinden op www.avondvierdaagse-sliedrecht.nl of kijk op www.facebook.com/avondvierdaagsesliedrecht. Voor vragen kan contact worden opgenomen via info@avondvierdaagse-sliedrecht.nl.