Speelotheek dringend op zoek naar leden en vrijwilligers

SLIEDRECHT - De Sliedrechtse Speelotheek 'de Knuffelbeer' bestaat al 27 jaar. Er kan, tegen een kleine vergoeding, speelgoed voor kinderen van nul tot twaalf jaar worden geleend voor een periode van drie weken. Een ideale oplossing voor mensen die minder kunnen besteden aan speelgoed of die wat meer duurzaam met speelgoed om willen gaan. De speelotheek kan op korte termijn wel wat nieuwe leden maar ook vrijwilligers gebruiken.

Er staan veel soorten binnen- en buitenspeelgoed in de schappen van 'de Knuffelbeer': constructiespeelgoed (Lego, Meccano K'nex, Duplo); Educatief (Loco, Electro, muziekinstrumenten); Fantasie (poppenhuizen, Playmobil , winkeltjes, auto's); tientallen gezelschapsspellen;verkleedkleren; puzzels en zintuiglijk speelgoed voor de allerkleinsten. Buiten staan skelters, glijbanen, skateboards, schommels, trampolines, fietsjes etc. het uitleenassortiment is grandioos.

Het lidmaatschap voor een gezin bedraagt € 21,00 per jaar, daarnaast betaalt u een klein bedrag voor elk stuk speelgoed dat u leent. Ook grootouders kunnen lid worden, die hoeven dus geen speelgoed te kopen als de kleinkinderen komen, voor hen geldt een speciale regeling.

De speelotheek, gevestigd in het Centrum voor Jeugd en Gezin, Nicolaas Beetsstraat 2-6 is buiten de schoolvakanties op maandag en dinsdag geopend van 19.00-21.00 uur en op woensdag van 09.00-11.00 uur.

Meer informatie: www.speelotheeksliedrecht.nl of kom snel eens langs en kijk dan gelijk wat de speelotheek te bieden heeft. Vrijwilliger worden? Neem contact op met het bestuur, dat kan via deknuffelbeer@gmail.com