• Opening De Basis

    Richard van Hoek Fotografie

Sporthal De Basis officieel geopend

SLIEDRECHT Met het doorknippen van een blauw-wit lint door de Sliedrechtse wethouders Hanny Visser-Schlieker (PRO Sliedrecht) en Len Van Rekom (VVD) is de fonkelnieuwe sporthal De Basis donderdagmiddag 14 september officieel geopend. In een bouwperiode van amper 11 maanden tijd is een prachtig sportcomplex gerealiseerd, waarop iedereen bijzonder trots mag zijn.

Trots. Het was het sleutelwoord dat door nagenoeg iedere spreker in zijn/haar openingsspeech meervoudig werd aangehaald. Ad Riebergen, voorzitter van de Stichting Sportaccomodatie Benedenveer (SSB), de eerder genoemde beide wethouders, Gert Blokland van bouwonderneming Gebr. Blokland en initiatiefnemer en voorzitter Cees Boer van de Stichting Topvolleybal Sliedrecht: allen roemden het samenwerkingsverband dat in de loop der jaren tot dit prachtige succes hebben geleid.

Vervolgens werden de vele genodigden in de gelegenheid gesteld om een kijkje te nemen in de nieuwe sporthal en in de ruim opgezette, sfeervolle sportkantine 't Bankie, waar een hapje en een drankje genuttigd kon worden.

Vrijdag 15 september is het Open Dag bij de sporthal en wordt ook het Sport Medisch Centrum officieel geopend. Op zaterdag 16 september volgt het klinkend slotakkoord van de feestweek met de reeds uitverkochte (oefen) wedstrijd van Oranje tegen het nationale vrouwenteam van Polen.