• kidsdance

  • Mixeddance 10-13 jaar

  • G-Dansplezier

  • de dansgroep van de turnselectie

  • De gezamenlijk einddans

Stampvolle Stoep geniet van demonstratie dansgroepen Synergos

SLIEDRECHT Alle dansgroepen van Synergos hebben op vrijdag in sporthal De Stoep tijdens de jaarlijkse demonstratie hun danstalenten laten zien. Mede door de mooie choreografieën en creatieve aankleding die bedacht zijn door de instructrices Esmeralda, Sara, Wilma en Betty, zag het er allemaal piekfijn uit. De tribune zat stampvol met familie, vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellenden.

De stemming zat er direct goed in bij het allereerste optreden van de G-tienerdansgroep Dansplezier, die op het nummer Honey I'm good van Andy Grammer een stoere cowboydans liet zien. Het was tot vlak voor het begin spannend of de acht meisjes en één jongen het aan zouden durven om voor de volgepakte tribunes op te treden, maar aangemoedigd door het applaus gingen zij ervoor en kregen zij er duidelijk steeds meer plezier in.

Vervolgens was het de beurt aan de Kidsdancegroep die een show weggaf op Lips are movin van Meghan Trainor. Daarna kwam de Mixeddance met een strak uitgevoerde dans op Policeman van Eva Simons.

De jongste groep (3,5-5 jaar oud), de Kiddydance, vertederde iedereen met hun dans op Jongens zijn gek van K3. De meisjes van de turnselectie onder leiding van Betty namen voor het eerst deel aan deze demo en lieten een bijzondere en fraai uitgevoerde combinatie van dans en acrobatische oefeningen zien op Love yourself van Justin Bieber.

De streetdance groepen lieten hun stoere danskunsten zien op Years and years van Desire, op How deep is your love van Calvin Harris en op Ghosttown van Adam Lambert. Het laatste nummer van de avond werd verzorgd door de oudste streetdancegroep van 16 jaar en ouder met een eigen swingende versie van het nummer Policeman.

De demo werd traditiegetrouw afgesloten met een spectaculaire gezamenlijke einddans op het nummer Sax van Fleur East, waaraan ook het publiek mee mocht doen. Dit alles zorgde voor een kleurrijk en vrolijk schouwspel.

Kijk voor meer foto's op: www.omnisport-synergos.nl