Start verkoop twee-onder-één-kap woningen Morgenslag

SLIEDRECHT De verkoop van zes twee-onder-één-kap woningen in de wijk Morgenslag in Boven-Hardinxveld gaat donderdag 7 april van start in Partycentrum 't Hart. Onder de naam 't Wantveld ontwikkelt Den Dunnen Projectontwikkeling uit Boven-Hardinxveld deze woningen. De woningen worden verkocht door Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs.

Kopers hebben veel vrijheid in de keuze van de afwerking van de woning en ook wat betreft de indeling en eventuele uitbreidingen zijn er veel opties mogelijk, zoals een uitbouw of een veranda. De woningen hebben standaard een garage, zijn voorzien van zonnepanelen en zijn uitgerust met hoogwaardig sanitair.

"Eerder ontwikkelde en bouwde Den Dunnen al elf eengezinswoningen in Morgenslag. Die woningen werden binnen één week verkocht. Wij verwachten dat ook deze woningen goed in de smaak zullen vallen. Ze worden gebouwd op één van de mooiste plekken in de gemeente", zegt Martijn Versteeg van Alblasserwaard Makelaars & Taxateurs.

Geïnteresseerden zijn op 7 april welkom, van 19:00 tot 20:30 uur, en kunnen zich aanmelden via www.projectwantveld.nl. Op deze website is ook meer informatie terug te vinden.