• The Moonshine

Summer Sessions op terras The Moonshine

SLIEDRECHT Genieten van je favoriete drankje en een lekker hapje in de volle zon, met een gezellig stuk zomerse live muziek... dat zijn de Summer Sessions van The Moonshine.

,,We lopen over van de ideeën om deze hopelijk geweldige zomer nog leuker te maken, waarbij de Summer Sessions een terugkerend thema zullen zijn," aldus de organisatie.

De rode draad in de reeks is niemand minder dan Mark Kwakernaak, die met zijn muzikale mystery guests deze zomer maar liefst drie optredens voor zijn rekening zal nemen. Velen kennen Mark natuurlijk al jaren van o.a. Crockett the Free Candle, Die Mannschaft en Blake Middle. Daarnaast heeft deze muzikale duizendpoot in de loop der jaren met vele andere muzikanten gespeeld, waaronder tijdens een doordeweekse spontane jamsessie in The Moonshine. Door de inbreng van diverse gastartiesten zullen zijn optredens deze zomer ieder een geheel eigen karakter hebben en gaan we ook zeker een verrassende kant van hem zien.

Zaterdag 14 juli trapt hij af met zijn eerste Summer Session, waarbij wij om het feest compleet te maken lekkere hapjes serveren voor bij onze heerlijke drankjes. Vanaf 14:00 is de buitenbar geopend waarna om 16:00 de warme klanken van onvervalste live muziek het terras omtoveren in een perfecte plek om de zomer vol te beleven.