• The Moonshine

Summer Sessions op terras The Moonshine

SLIEDRECHT Dat de Summer Sessions met Mark Kwakernaak bijzonder divers zijn is inmiddels wel gebleken. Na een Nederlandstalige sessie met JHNNMN ging het tijdens de tweede sessie over een compleet andere boeg met Kelly Redelijkheid, Patrick Stuij, Michel Kroon en als verrassende uitsmijter het allereerste akoestische optreden ooit van Blake Middle. Ook tijdens de derde sessie op zaterdag 11 augustus zal het weer een meer dan divers gebeuren worden met een gastzanger en een band, die wat betreft repertoire eigenlijk niet verder uit elkaar hadden kunnen liggen.

Mark trapt zaterdag 11 augustus de derde sessie af met Tim Spek, de voormalige barman van The Moonshine, die tijdens de Rockaoke begin dit jaar nog op ons podium stond. Wat Mark en Tim precies in gedachte hebben willen ze niet prijs geven maar wij zetten in op akoestische pop-rock met de spirit van Rock met Balluh. Gekkigheid lijkt dus wel bijna gegarandeerd met dit duo dus gezelligheid ten top!

Na de pauze gaat het programma compleet de andere kant op met de Sliedrechtse formatie Whisigar, die zichzelf nog niet zo lang geleden vooral omschreven als een whiskyband. De sigaar is daar inmiddels bijgekomen, waaruit we wel kunnen opmaken dat de band hoofdzakelijk bestaat uit levensgenieters. De muziek van Whisigar doet denken aan een knots-gezellige Irisch Pub en leent zich dan ook geweldig voor een knusse Summer Session.

Ook tijdens de derde editie van onze Summer Sessions zorgen wij weer voor lekkere hapjes bij onze mooie dranken dus volop redenen om lekker te blijven hangen. Het weer is op dit moment nog moeilijk te voorspellen, maar mocht het een beetje tegenvallen gaan we natuurlijk gewoon lekker naar binnen en denken we de zon er bij. The Moonshine is geopend vanaf 14:00 uur, waarna rond 15:30 uur de muzikale gezelligheid weer losbarst.