• The Moonshine

Summer Sessions op terras The Moonshine

SLIEDRECHT Dat live muziek en Sliedrecht wel een dingetje zijn bleek wederom tijdens de derde, en eigenlijk afsluitende, Summer Session met Mark Kwakernaak. "Wanneer is de volgende?" was een veel gehoorde vraag en daarop begon de Sliedrechtse muzikale duizendpoot toch te twijfelen... Met wat schuiven in zijn drukke agenda zou het misschien nog wel een keertje lukken, maar dan moesten er wel artiesten bijkomen. Het thema, Female Vocalist Edition, ontstond al net zo spontaan als het idee voor een vierde sessie en na veel zoeken is het uiteindelijk gelukt om een meer dan waardige line-up bij elkaar te vinden om de serie Summer Sessions mee uit te zwaaien (voor dit jaar dan...).

Met prijzen als de BAX Music Most Talented Award en Gigstarter Artist of the Year mag Lizzy V. met recht één van de sterkste talenten van de afgelopen tijd genoemd worden. De puurheid van haar persoonlijkheid zorgen voor een onderscheidend vermogen, wat ook buiten onze landsgrenzen opgevallen is. Zo trad ze inmiddels op in Los Angeles, Nashville, Stockholm, Ibiza, Frankfurt, Brussel, Florence, en nu dan Sliedrecht. Dat Lizzy stevig aan de weg timmert blijkt daarnaast zeker uit het team dat ze om zich heen wist te verzamelen met o.a. Mattias Lindblom, Stefan Glaumann, Louis Henry Sarmiento van Sonic Vista Studios en Davy NATHAN... de Amerikaanse producers van o.a. Lady Gaga, Toni Braxton, Bruno Mars, e.v.a.

Het leven van singer-songwriter Ismena Goossen stond al op zeer jonge leeftijd in het teken van muziek. Nadat ze op zes jarige leeftijd begonnen is met zingen in een koor, speelt ze op 14 jarige leeftijd voor het eerst gitaar en ontwikkelt sindsdien haar eigen stijl. Als solo artieste timmert ze, naast haar studie aan de Dutch Pop Academy, stevig aan de weg en was ze o.a. te zien en te horen bij 3FM OnStage. Ook stond ze al op de bekendere pop-podia als Tivoli Vredenburg, de Nieuwe Nor en de Muziekgieterij. Mede door haar stemgeluid, dat doet denken aan Amy McDonald en Melanie Safka, is de muziek van Ismena heerlijk meeslepend.

Geen Summer Session zonder Mark Kwakernaak natuurlijk en ook deze editie is hij er gewoon weer bij. Sliedrecht's meest bezige muziekbij speelde tijdens de eerste drie sessies al met een keur aan muzikale gasten en wordt deze editie bijgestaan door Caroline, met wie hij als eens in The Moonshine speelde tijdens een meer dan spontane jamsessie. Tijdens de vorige sessie gaven ze samen al een spontaan voorproefje en speciaal voor de afsluitende Summer Session doen ze daar nog een schepje boven op. Lekker in het gehoor liggende nummers met heerlijke samenzang van een duo die officieel geen duo is maar al zoooo lang samen spelen.

Ook tijdens de afsluitende editie van onze Summer Sessions zorgen wij natuurlijk weer voor lekkere hapjes bij onze mooie dranken dus wederom volop redenen om lekker te blijven hangen. De weersverwachting is nog wat spannend maar mocht het een beetje tegenvallen gaan we natuurlijk gewoon lekker naar binnen en denken we de zon er bij. We zijn geopend vanaf 14:00 uur, waarna rond 15:30 uur de muzikale gezelligheid weer losbarst.