Sunday JAM: een muzikale ontmoeting

SLIEDRECHT Voor het nieuwe muzikale initiatief 'Sunday Jam' is een nieuwe samenwerking aangegaan, met Leon Boer van restaurant 'Boer en Hap.' De eerste editie van deze nieuwe muzikale happening vindt zondag 19 november plaats van 14.00 tot 17.00 uur. Locatie Sunday JAM: Restaurant 'Boer en Hap', P.C. Hooftlaan 7 in Sliedrecht. De entree is gratis.

Bij Sunday Jazz begeleidt Bigband Blast! een jazz-artiest van formaat en het publiek kijkt en luistert, Sunday JAM daarentegen is interactief en draait om improvisatie en spontaniteit. Restaurant 'Boer en Hap' wordt omgedoopt tot een heuse ontmoetingsplek voor muzikanten en muziekliefhebbers. Of je nu ervaring hebt in de muziek of alleen thuis speelt, iedereen is van harte welkom om het podium op te stappen! En uiteraard zijn ook muziekliefhebbers die zelf niet spelen van harte welkom om deze middag te genieten van alle muzikale creativiteit.

De Jamsessie wordt ondersteund en begeleid door ervaren muzikanten die hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend: Bas: Marcel Perik, Piano: Martin Boskamp, Drums: Peter Kroon. Meespelen of -zingen kan altijd.

Restaurant 'Boer en Hap' is ook een uitermate geschikt etablissement om met het hele gezin te komen. Voor de kinderen is er namelijk een speciale ruimte waar ze heerlijk kunnen spelen, knutselen of gewoon chillen, terwijl de papa's en mama's lekker kunnen jammen of onder het genot van een hapje en een drankje kunnen genieten van de muziek.

Op 17 december houdt de Werkgroep Sunday Jazz weer de traditionele, jaarlijks terugkerende Christmas Edition in de reeks Sunday Jazz concerten, dit keer met zangeres Kim Hoorweg. Meer informatie via www.bigbandblast.com.