Team 293 Steamwork haalt 8000 euro op met PowerShow in De Willem

SLIEDRECHT Het Sliedrechtse Team 293 Steamwork hield dinsdagavond 23 februari in theater de Willem in Papendrecht een PowerShow met de bekende illusionisten en mentalisten Rob & Emiel. De opbrengst van de avond was €8.000,00 en die wordt volledig gedoneerd aan de Stichting Roparun. ,,Het was een fantastische avond vol verbazing en gezelligheid voor jong en oud", blikt teamlid Jaap de Jager terug.

De Roparun wordt dit jaar voor de 25ste keer gelopen en Team 293 gaat hier voor de vijfde keer aan deelnemen. In de afgelopen jaren heeft Steamwork al ruim €120.000,00 gedoneerd en dit jaar wil het team een bijdrage leveren van ruim €50.000,00

In de aankomende maanden worden nog verschillende activiteiten georganiseerd om de doelstelling te halen. Zo worden op het Griendencollege in Sliedrecht en de Ichthusschool in Hardinxveld-Giessendam nog twee sponsorlopen gehouden.

De Powershow werd mede mogelijk gemaakt door De Lions Alblasserwaard Souburgh, Rob & Emiel en Theater de Willem.

Team 293 is te volgen op www.team293-steamwork.nl en twitter. De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Het motto van de Roparun is dan ook al jaren: Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven.