• kelly petrie

Tisnennyfals laten zich weer horen

SLIEDRECHT Met het allereerste en zeer succesvolle jubileum optreden in de Waerthove achter de rug, hebben de dames van Tisnennyfals nog meer zin in het aankomende optreden in OverSlydrecht. 

De in totaal negenkoppige band, allemaal als 7-jarige meisjes gestart met gitaarlessen bij de inmiddels overleden Corrie Slob en nooit meer gestopt met spelen, staan volgende week donderdag 25 april weer op het podium. Het repertoire bestaat uit gezellige en  bekende liedjes uit de jaren '50, '60 en '70. Denk hierbij aan covers van Willy Alberti met droomland, maar ook echte swingers, zoals By the rivers of Babylon, origineel van Boney M. De gratis tour is naar aanleiding van het twintig jaar bestaan van de formatie (opgericht 24 maart 1999 – red.) De derde en tevens ook het eindpunt van de tour vindt plaats op 4 oktober in Parkzicht.

Ook meeswingen en -zingen op de net niet zuivere klanken van Tisnennyfals? Kom dan 25 april naar Waardeburgh zorgcentrum Overslydrecht aan de Scheldelaan 3. Het optreden start om 14.30 uur. De zaal gaat open om 14.00 uur.