• import

Top 100 bij MerweRTV

SLIEDRECHT Volgende week vrijdag, 14 december, is het zover. De tweede editie van MerweRTVs Top 100 aller tijden (editie 2018) zal dan worden uitgezonden. In een marathonuitzending van 14.00 tot 24.00 uur presenteren Gert-Jan Bergwerf en Remko van Voorst, het duo Berg en Ko van ShockCaf, de democratische keuze van bijna 600 stemmers.


Na het grote succes van vorig jaar kon een vervolg niet uitblijven. Al in het voorjaar zijn de voorbereidingen voor dit evenement gestart. Vorig jaar kon men een top 3 inzenden; dit jaar -op veler verzoek- uitgebreid naar een top 5. Afgelopen week kwam het laatste lijstje dat nog mee gaat tellen binnen: 595 om precies te zijn! Ook dit jaar wederom van diverse prominenten, waaronder bekende Nederlandse DJs als Rob Stenders, Gijs Staverman, Stefan Stasse, Wouter van der Goes en Caroline Brouwer. Ook burgemeester Bram van Hemmen gaf zijn persoonlijke Top 5 weer door.


De complete lijst met inzendingen wordt momenteel verwerkt tot MerweRTVs Top 100 van 2018 en deze zal volgende week in de papieren editie van deze krant afgedrukt worden. Hoewel de lijst dus nog niet definitief is, laat presentator Gert-Jan wel al weten dat er flinke verschuivingen zijn en een groot aantal nieuwkomers in de lijst zal staan. Vorig jaar eindigde de uitzending natuurlijk met de nummer 1. Dit was in 2017 de band Pearl Jam met het nummer Just Breathe.


Op de achtergrond wordt al heel hard gewerkt aan de technische realisatie van het programma om het geheel goed in geluid n beeld te kunnen brengen. Er gaan geruchten dat de band The Leftovers s avonds zelfs een ode aan diverse nummers van de Top 100 komt verzorgen.


Benieuwd? Schakel dan in op vrijdag 14 december van 14.00 tot 24.00 uur en volg de uitzending op MerweRadio 105.4 FM en de kabel of op MerweTV via de diverse digitale zenders. Ook te bekijken via www.merwertv.nl.

 

Rectificatie Oefentherapie Judith van Nie

SLIEDRECHT In het ondernemend verhaal van Judith van Nie dat vorige week in Het Kompas stond is de naam van de website uiterst ongelukkig afgebroken. Dit wekt ten onrechte de indruk dat er een koppelteken getypt moet worden. Het juiste adres moet echter zijn
www.oefentherapievannie.nl.