Twee Sliedrechts bedrijven genomineerd voor Innovatie Award 2015

DORDRECHT / SLIEDRECHT Cofano en Danser Group uit Sliedrecht zijn genomineerd voor de Innovatie Award 2015. In totaal zijn er vier genomineerden. De andere twee genomineerden zijn IQ Messenger uit Dordrecht en Livable uit Rotterdam. De uitreiking van de Innovatie Award 2015 vindt plaats op woensdag 10 juni tijdens een gala-avond in het Postillion Hotel Dordrecht.

Voorafgaand aan de uitreiking van de Innovatie Award 2015 zullen Jan Peter Balkenende, Richard Korteland en Wim de Leur de resultaten presenteren van de workshops die tijdens het congres Aerospace meets Maritime van 28 mei aan de orde zijn geweest. Tevens vindt de uitreiking plaats van een studiebeurs in het kader van het NexTech Scholarship en is er de uitreiking 'leerling - leerbedrijf vakmanschap' van het Da Vinci College en Metalent.

De Innovatie Award is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor innovatieve regionale producten, diensten en samenwerkingsverbanden. Innovaties kunnen zowel technologisch als niet-technologisch van aard zijn.

Cofano Software Solutions is een softwarebedrijf gevestigd in Sliedrecht. Danser Group verzorgt containervervoer binnen Noordwest-Europa.