Tweede editie van About Us

SLIEDRECHT Zondag 3 februari staat de tweede editie van About Us gepland. Het event begint om 16.30 uur in de Gereformeerde Kerk, Middeldiepstraat 6/hoek Oranjestraat in Sliedrecht. Het thema is Lonely Paradise.

About Us is een event georganiseerd door een groep vrijwilligers uit verschillende kerken en met verschillende achtergronden. Het doel van About Us is om voor iedereen - ongeacht wat je achtergrond of overtuiging is - een moment van bezinning en inspiratie te creëren. De bedoeling is om niet te oordelen en al helemaal niet veroordelen, maar bezoekers te inspireren met onderwerpen waarmee men dagelijks geconfronteerd wordt en wellicht ook worstelt.

Door middel van filmpjes en muziek van deze tijd wil de organisatie de gedachten, met behulp van een spreker, prikkelen. Tijdens dit tweede event zal Anko Oussoren spreken over het thema 'Lonely Paradise': iedereen wil het liefst leven in een wereld waarin er weinig regels worden opgelegd, vrij zijn en zelf bepalen wat ze doen en laten. Maar wat is vrijheid? Waar vind jij jouw vrijheid? Wat weerhoudt jou ervan om vrij te zijn?

De events vinden plaats in het gebouw van de Gereformeerde Kerk Sliedrecht. About Us gelooft in het bestaan van God en in zijn liefde. Toch wil de organisatie het event geen kerkdienst noemen en wil ze dat iedereen zich welkom voelt. Geloven in God is niet nodig om erbij te mogen zijn.

Vanaf 16.00 uur zijn de deuren geopend. De toegang is gratis. Meer informatie is te vinden op www.about-us.nl.