• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

Tweede Paasdag Crook and the Bluff (USA) in The Moonshine

SLIEDRECHT Tweede Paasdag staat Crook and the Bluff (USA) in The Moonshine Sliedrecht. Het optreden van Crook and the Bluff is een spontaan uitstapje tijdens hun Europese tournee en daar zijn ze zijn The Moonshine best een beetje trots op.

Hun mysterieuze en onvoorspelbare karakter dankt de band aan hun thuisbasis in de wilde woestijn van Utah. Geinspireerd door de wildernis van Utah en hun wekenlange tours door de USA ontstond hun Desert Blues. Deze mix van blues en country met een klein vleugje Psychedelic wordt omgeven door mysterie en zorg dan ook voor een sfeervolle show. Nummers over de liefde, lust, moord en boosaardigheid roepen beelden op van donkere western films incl. helden, schurken, liefde en verlies.

Als storyteller pur sang weet frontman Kirk Dath een intieme band met het publiek te bouwen en een belevenis te creëren. De muziek van Crook and the Bluff komt dan ook live het allerbeste tot zijn recht, al bewijst de band met hun laatste single "Devilish Deeds" sowieso de gevoelige snaar te kunnen raken. Een bijzondere afsluiting van het lange paasweekend om eens lekker van te genieten. Weg met de paashaas en zijn eieren... hoogste tijd voor Crook and the Bluff.

The Moonshine is vanaf 16.00 uur geopend en de eerste set van de band staat gepland om 18.00 uur.