• The Moonshine

Tweede Summer Session op terras van The Moonshine

SLIEDRECHT Tijdens de eerste en meer dan geslaagde Summer Session van 14 juli liet Mark Kwakernaak zich van een bijzonder verrassende kant zien door met de band JHNNMN een volledig Nederlandstalig optreden neer te zetten. Deze tweede editie op 28 juligaan we hem weer van een totaal andere kant zien en de uitgenodigde muzikale gasten verklappen al een klein beetje wat we kunnen verwachten.

Voor de pauze zal Mark worden vergezeld door niemand minder dan Kelly Redelijkheid en Patrick Stuij. Als zangeres van de inmiddels gestopte band The Heavy Bollocks, is Kelly natuurlijk geen onbekende in Sliedrecht en dit geldt in misschien nog wel grotere mate voor Patrick als gitarist van Die Mannschaft en Blake Middle.

Ook na de pauze is een zekere lading fout niet uit te sluiten als Michel Kroon bij Mark op de vlonder kruipt voor een onvervalste bak Crockett and the Free Candle. De heren traden al meerdere keren op in The Moonshine en zijn een garantie voor gezelligheid. Tijdens deze Summer Session hebben ze carte blanche en de heren kennende gaan ze daar zeker gebruik van maken met een bijzondere selectie uit hun veel te grote repertoirelijst.

De buitenbar is vanaf 14.00 uur geopend waarna rond 15.30 uur de muzikale gezelligheid losbarst. Volgens de weersverwachting mag worden gerekend Zuid-Europese temperaturen dus vergeet vooral de zonnebrand niet.