• The Moonshine
  • The Moonshine
  • The Moonshine

U2 tribute in The Moonshine

SLIEDRECHT Mount Temple is dé beste tributeband U2 van Nederland. Dit jaar stonden ze op de afterparty van de echte U2 na hun optreden in de Amsterdam Arena en zaterdag 23 november staat de band om 21.30 uur in The Moonshine.

De Nederlandse U2 Tribute Mount Temple doet er alles aan om er voor te zorgen dat iedereen zich bij een U2 concert waant. De sound, de looks en zelfs de instrumenten zijn zo veel mogelijk gelijk aan die van de echte Ierse band. Vroege knallers als I Will Follow en Electric co, legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name en Bad, onbekendere tracks als Exit en In Gods Country, maar ook nieuw werk als The Miracle of Joey Ramone zijn te verwachten tijdens een muzikale show van Mount Temple.

Mount Temple heeft o.a. opgetreden in De Vorstin-Hilversum, Het Blok-Nieuwerkerk, Nirwana-Lierop, versterkte en acoustische optredens bij diverse radiostations. Ook stonden zij op de officiele U2/U2FT afterparties na de U2 concerten in de Arena, waar zij twee avonden een twee uur durende set speelden in Cafe 3&20 op de Arena boulevard. En zaterdag spelen ze op het steeds bekender wordende podium van The Moonshine.