• The Moonshine
  • The Moonshine

U2 Tribute in The Moonshine

SLIEDRECHT Vorig jaar stond Mount Temple al in The Moonshine voor een geweldige tribute aan één van 's werelds grootste bands aller tijden. In een afgeladen tent ging het dak er compleet af in een ware stortvloed aan U2 hits die ook voor de band meer dan speciaal was.

Na dit optreden volgde een bewogen jaar voor Mount Temple, waarin onder meer een nieuwe 'Bono' werd aangetrokken om de band naar een nog hoger plan te tillen. Met Peter van den Heuvel (The Wave) als nieuwe frontman dook de band de repetitieruimte in en werd lang gesleuteld aan wat inmiddels Mount Temple 2.0 genoemd mag worden. Het repertoire van de Ierse meesters bleef en wordt met de nieuwe bezetting nog treffender neergezet, waarbij Peter als echte showman ook het publiek nog beter weet te grijpen.

Je waant je nog meer bij een U2 concert als de vroege knallers als I Will Follow en Electric co door de speakers denderen. Legendarische stadionhits als Where The Streets Have No Name, Bad en Sunday Bloody Sunday worden perfect afgewisseld met onbekendere tracks als Exit en In Gods Country in een show die ook de "echte" U2 fans zeker zal aanspreken. De setlist van Mount Temple is een reis door het meer dan ruime repertoire van U2, waarbij ook het nieuwe werk als The Miracle of Joey Ramone voorbij komt.

Zaterdag 10 november staan ze om 21.30 uur in The Moonshine. Entree is gratis en The Moonshine is al vanaf 16.00 uur geopend.