• Treinreiziger.nl

Geen treinen tussen Hardinxveld-Giessendam en Dordrecht

DORDRECHT Vanwege geplande werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn van vrijdagavond 8 november tot en met zondag 10 november worden er vervangende bussen (elk half uur) ingezet tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam.

De bushaltes in Sliedrecht, Blauwe Zoom en Hardinxveld-Giessendam bevinden zich aan de voorzijde van de treinstations. De trein rijdt wel tussen Sliedrecht en Geldermalsen v.v. maar deze trein rein stopt niet op Hardinxveld Blauwe Zoom. De werkzaamheden betreffen beveiligingsaanpassingen op het traject Kijfhoek Zuid Aansluiting – Lage Zwaluwe.

Voor mensen met een rolstoel of scootmobiel verzorgt Qbuzz alternatief vervoer. Hier gebruik van maken? Bel dan minimaal 2 uur vooraf met de klantenservice op tel. 0900 – 728 99 65. Reizigers met een scootmobiel nemen plaats op een gewone stoel conform de regels bij taxivervoer. Fietsen zijn niet toegestaan in de bussen. Qbuzz adviseert reizigers de meest actuele reisinformatie via de reisplanners te checken en geeft aan rekening te houden met extra reistijd. Maandag 11 november vanaf 05.00 uur zijn de werkzaamheden gereed en rijden alle treinen weer volgens de normale dienstregeling.