• Lintjesregen

    Richard van Hoek Fotografie

Vijf lintjes uitgereikt in Sliedrecht

SLIEDRECHT Burgemeester Bram van Hemmen heeft vrijdag 24 april in De Lockhorst bij vijf Sliedrechters een koninklijke onderscheiding opgespeld. Nicole Boer-Boer, Wilma Cleton-Bakker, mevrouw M. Knaape-Vermeij, Nel van Teijlingen en Henk Versteeg mogen zich nu Lid in de orde van Oranje Nassau noemen.

Nicole Boer is voorzitter van Wilhelmus Muziekkorpsen. Daarnaast heeft zij initiatieven genomen en zich ingezet voor Comité Sliedrecht Bruist, Stichting Jeugd Actief Sliedrecht en Comité 4 en 5 mei. Verder heeft zij jarenlang mantelzorg verricht voor haar moeder.

Wilma Cleton-Bakker is zeer actief en langdurig betrokken bij Sliedrecht Sport en het Sliedrechtse Gereformeerde Jeugdwerk. Daarnaast zet zij zich in voor de medezeggenschapsraad en gezamenlijke medezeggenschapsraad van Praktijkschool De Sprong, Gospel Unlimited, Popkoor 'A lot of', het haken van inktvisjes voor couveusekindjes, de Ouderraad van de Oranje Nassauschool en Jeugdweek KNOTS.

Mevrouw M. Knaape-Vermeij kreeg haar lintje voor haar inzet voor Verpleeghuis Salem, de door haar zelf opgerichte club voor alleenstaanden in Gouda, de mantelzorg voor haar zus en andere zieke/hulpbehoevende mensen in diverse gemeenten en het maken en verzamelen van breiwerken voor Roemenië.

Nel van Teijlingen zet zich al jaren in voor Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, De Zonnebloem en ASVZ locatie Merwebolder.

Henk Versteeg is onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk bij voetbalvereniging Hardinxveld en de Gereformeerde Kerk (vrijgemaakt) in Sliedrecht.

Meer informatie in de papieren editie van Het Kompas.