• The Containers
  • SACHA HOEBERGEN
  • Photographer: Erwin Goossens.nl
  • The Containers

The Voice of Holland Niels met band The Containers in The Moonshine

SLIEDRECHT Zaterdag 23 maart staat The Voice of Holland Niels met band The Containers in The Moonshine.

Bijna twee jaar geleden waren The Containers voor het laatst in Sliedrecht met één van hun laatste shows met de oude bezetting. Kort daarop ging de band op de schop en werd een nieuwe impuls gevonden in de vorm van een nieuwe frontman. Na eerder al wat losse optredens met The Containers gedaan te hebben voegde Niels Hereijgers zich begin 2017 bij de band en sindsdien is het hard gegaan. Als deelnemer aan The Voice of Holland 2019 heeft inmiddels heel Nederland kennis kunnen maken met de indrukwekkende stem van Niels en wist alleen Anouk de knop van haar stoel niet te vinden tijdens de blind auditions.

The Containers mogen zich graag een beetje afzetten tegen het stereotype coverband en bewijzen dat muzikale fijnproeverij prima te combineren is met een feestje. Met de focus op kwaliteit brengt de band een afwisselend repertoire, waarin diepgang en feest hand in hand gaan. Van subtiel tot heftig en van even geleden tot nieuw met nummers van onder andere Muse, Foo Fighters, Imagine Dragons, Bruno Mars, Kensington, Editors, Ed Sheeran en ga zo maar door.

The Moonshine opent haar deuren om 16.00 uur en rond de klok van 20.00 uur begint de band aan hun soundcheck. De eerste set begint rond 22.00 uur en de entree is in The Moonshine altijd gratis.