• T. van den Adel

Voorlichtingsavond voor (aanstaande) ouders

SLIEDRECHT Voor (aanstaande) ouders vindt woensdag 23 mei een voorlichtingsavond plaats in Medisch Centrum Havenkwartier, Wilhelminastraat 69a, Sliedrecht. De avond duurt van 19.30 uur tot 21.45 uur (inloop vanaf 19.00 uur) en de entree is gratis.

Tijdens deze avond komen er diverse onderwerpen aan bod van bevallen tot het dragen van de baby. Na de informatie over zwangerschap, bevallen, rug en bekken(bodem) en consultatiebureau worden er workshops aangeboden. Er is keuze uit informatie over borstvoeding, babygedrag, draagdoeken en babydragers.

Deze voorlichtingsavond is een gezamenlijk initiatief van Balans, Centrum voor Gezondheid en Beweging, Verloskundigenpraktijk Sliedrecht en Bleskensgraaf, Kraamzorg de Waarden en JGZ Sliedrecht. De informatie wordt gegeven door een verloskundige, bekkenfysiotherapeut, jeugdverpleegkundige, kinderfysiotherapeut, lactatiekundige en draagdoekconsulent.

Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar: info@verloskundigen-sliedrecht.nl of bel met de verloskundigenpraktijk Sliedrecht 0184-490609.