• VV Sliedrecht

vv Sliedrecht ligt op koers

SLIEDRECHT Het eerste elftal van Sliedrecht ligt nog altijd goed op koers in de voorbereiding naar de start van de competitie op zaterdag 22 september thuis tegen Almkerk.

Het eerste duel in de poulefase van het bekertoernooi werd overtuigend gewonnen van zaterdagtweedeklasser D.C.V. uit Krimpen a/d IJssel (5-1). Sliedrecht legde vanaf het eerste fluitsignaal de tegenstander gedecideerd de wil op en wist ruim afstand te nemen na treffers van Luciano van Harlingen (2x), Dennis Verhoef, Chris Boom en Sjoerd v.d. Waal. Concentratieverlies bij Sliedrecht in de slotfase leidde tot de tegentreffer van D.C.V.

Trainer-coach Dennis v.d. Steen (41) is tevreden over de gang van zaken tot dusver bij zijn nieuwe club: ,,De sfeer is goed binnen de groep en de technische staf (met assistent-trainer Jean-Philipo Becht en keeperstrainer Vincent Grizell, red.) en dat gevoel moeten wij zien vast te houden." Komende zaterdag speelt de ploeg uit tegen Drechtstreek. In de Papendrechtse Oostpolder wordt om 14.30 uur gestart.