• Rivas, Stockfoto

    Richard van Hoek

Waerthove opent deuren tijdens Open Dag van de Zorg

SLIEDRECHT Verpleeghuis Waerthove opent zaterdag 19 maart haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Belangstellenden zijn van 10.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur welkom op deze Rivas-locatie aan de Kerkbuurt 200.

,,We willen geïnteresseerden op een laagdrempelige manier informeren over de verschillende soorten zorg in Waerthove en bij Rivas', zegt Monique Horden, teamleider in Waerthove. Bezoekers kunnen daarvoor deelnemen aan een rondleiding door Waerthove.

Alle bezoekers van de Open Dag van de Zorg in Waerthove worden ontvangen in de centrale hal. Hier kan iedereen zich aanmelden voor de rondleiding. ,,Er wordt onder andere uitleg gegeven over de activiteiten voor de bewoners en de rondleiding gaat naar het welzijnsplein", verduidelijkt Horden. Daarnaast is er informatie over de appartementen voor de bewoners met een lichamelijke beperking. Aansluitend is er uitleg over de woongroepen voor bewoners met dementie en gaat de rondleiding naar de tuinkas.

Revalidatie

,,Tijdens de rondleidingen is ook aandacht voor revalidatie en hoe een dag van een cliënt eruit ziet', vult Regina Kant aan, teamleider van de revalidatie in Waerthove. Tevens is er informatie verkrijgbaar over de mogelijkheden van thuiszorg van Rivas en de Leef&-winkel met gezondheidsartikelen en zorghulpmiddelen is geopend. De rondleiding wordt afgesloten met een kop koffie of thee.

Meer informatie is ook te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Informatie over de landelijke Open Dag van Zorg en Welzijn is te vinden op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.