• Rivas Zorggroep

Waerthove zet haar deuren open tijdens Open Dag van de Zorg

SLIEDRECHT Verpleeghuis Waerthove in Sliedrecht opent zaterdag 17 maart tussen 10.00 uur en 12.00 uur en 14.00 en 16.00 uur haar deuren tijdens de landelijke Open Dag van de Zorg. Zij kunnen deze dag onder andere deelnemen aan een rondleiding langs verschillende afdelingen, hun bloeddruk laten opmeten en een kijkje nemen op de revalidatieafdeling.

Bezoekers kunnen deelnemen aan een rondleiding door Waerthove. De rondleiding gaat over het terrein langs de verschillende afdelingen van Waerthove. Op afdeling Noorderwaert, waar mensen met een lichamelijke beperking wonen, is er wanneer er een leeg appartement is de mogelijkheid om het appartement te bezoeken. Ook kunnen bezoekers de oefenzaal op de revalidatieafdeling bekijken. De rondleidingen vinden niet op gezette tijden plaats, maar op basis van belangstelling. Daarnaast is er de mogelijkheid voor het meten van de bloeddruk en het testen van de bloedsuiker. Ook mensen die geïnteresseerd zijn in werken bij Rivas kunnen komen voor een oriënterend gesprek.

Meer informatie over het programma en de andere deelnemende Rivas-locaties is te vinden op www.rivas.nl/opendagvandezorg. Voor meer informatie over andere diensten van Rivas kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440.