• Rotary Sliedrecht

Wandeling door de Wijk

SLIEDRECHT Op initiatief van Rotary Sliedrecht is er op 11 september een Wandeling door de Wijk gehouden voor gasten van de Rotary leden.

In totaal waren er ongeveer 75 mensen, die deelnamen aan de wandeling. De avond startte met een inspirerende rondleiding bij het mooie bedrijf van Van Beest aan de Industrieweg. Vervolgens begon de wandeling onder leiding van 3 gidsen door Sliedrecht.

Hoogtepunten van de wandeling waren onder andere het oude gemeentehuis en het crossmonument waarbij door de enthousiaste gidsen uitgebreid is verteld over de geschiedenis en het oorlogsverleden.

De wandeling eindigde bij het bedrijf van Van de Herik aan de Industrieweg waar onder het genot van een drankje en hapje werd stilgestaan bij de jarenlange ervaring en expertise van de Baggergeschiedenis van Sliedrecht.

De Wandeling door de Wijk is een initiatief om geld te verzamelen voor goede doelen. Dit jaar kwam dit ten gunste van het Sliedrechts Museum en werd aan het einde van de wandeling een mooi bedrag van 1000 euro overhandigd aan de bestuurders van het Sliedrechts Museum.

Freelance medewerkers gezocht

SLIEDRECHT De redactie van Het Kompas Sliedrecht.nl is op zoek naar correspondenten die het interessant vinden om verhalen te schrijven. Een correspondent staat middenin de samenleving, is nieuwsgierig, belangstellend en betrokken bij alles wat er in de directe omgeving gebeurt. De freelancer weet de verhalen in correct Nederlands weer te geven.

Belangstellenden die het leuk vinden om voor de krant op pad te zijn en een financiële vergoeding meegenomen vinden, kunnen een reactie sturen naar contentmanager Agnes Corbeij: acorbeij@bdu.nl .