• Sliedrecht Sport

Wederom open trainingen Sliedrecht Sport

SLIEDRECHT Gezien het succes van de editie van 18 april, houdt Sliedrecht Sport wederom open trainingen voor nieuwe leden en volleybaltalent. Ook nu staan de trainingen open aan meisjes en jongens geboren in de periode 2006 tot en met 2010.


Op 18 april waren zo'n zeventig kids paraat op de open trainingen. Dat aantal moet nu zeker weer gehaald worden, want speciaal voor deze dag heeft de onlangs door de Nederlandse Volleybalbond tot 'Beste Jeugdvereniging van 2018' uitgeroepen club een uitgekiende selectie aan jeugdtrainers bij elkaar gehaald om een geweldige training te verzorgen. Leuk om kennis te maken met volleybal of juist je talent te laten zien in sporthal De Basis.


Wie volleybal wil leren en/of zijn of haar talenten de ruimte wil geven, meldt zich dus op woensdag 23 mei aan de Benedenveer in Sliedrecht. Van 15.00 tot 16.00 uur zijn alle meiden welkom. Van 16.00 tot 17.00 uur is het beurt aan de jongens. Vanzelfsprekend is dit een oproep aan de jeugd van Sliedrecht, maar ook vanuit de verre omgeving. Vooraf opgeven is niet nodig, melden bij De Basis is voldoende.