Wildmenu bij Waardeburgh

SLIEDRECHT Waardeburgh houdt maandelijks tweemaal een themamaaltijd in de restaurants van de zorgcentra. De themamaaltijden van Waardeburgh bieden de gelegenheid om samen met andere senioren te genieten van een heerlijk én betaalbaar driegangenmenu. Deze keer bereiden de koks van Waardeburgh een wildmenu. De themamaaltijd wordt op donderdag 17 november gehouden in restaurant 'De Zalmschouw' van Waardeburgh zorgcentrum Parkzicht en op donderdag 24 november in restaurant 'De SeniJoor' van Waardeburgh zorgcentrum Overslydrecht.

Het voorgerecht bestaat uit meloen met gerookte ham. Als hoofdgerecht wordt een wildstoofpotje met aardappelpuree, rode kool met appeltjes en een appelcompote geserveerd en het toetje is gekarameliseerde appel in een jasje uit de oven met kaneelijs en slagroom.

Dit driegangenmenu kost slechts € 12,- voor leden van Waardeburghplus. Niet-leden betalen een toeslag. De themamaaltijd begint om 17.30 uur, het restaurant is vanaf 17.00 uur geopend.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tot uiterlijk de maandag voorafgaand aan de themamaaltijd via de receptie van het desbetreffende zorgcentrum. Het adres van zorgcentrum Parkzicht is Lijsterweg 27, telefoonnummer (0184) 48 08 00 en zorgcentrum Overslydrecht is gevestigd aan de Scheldelaan 3 in Sliedrecht, telefoonnummer (0184) 49 35 35.