• Jan Willem Reimelink

Wim van Mourik wordt herdacht in De Basis

SLIEDRECHT De vrijdag overleden Wim van Mourik (65) wordt donderdagavond 7 maart herdacht in sporthal De Basis. De dienst wordt georganiseerd door zijn sport- en muziekvrienden ter nagedachtenis aan hem. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en iedereen die van Wims (vrijwilligers)werk genoten heeft, is van harte uitgenodigd om hem een laatste eerbetoon te komen brengen.

De avond is in handen van Orchis Uitvaartzorg en wordt mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door Sliedrecht Sport, vv Sliedrecht, de Sportraad, MerweRTV, de Candlelight en de vele muziekvrienden van Wim. 

Tijdens de avond, die tot ongeveer 20.30 uur zal duren, wordt stil gestaan bij de markante persoon die Wim was en zijn vele vrijwilligersactiviteiten waarmee hij Sliedrecht vele jaren van extra sfeer heeft voorzien. Na afloop is er gelegenheid om in sportcafé 't Bankie gezamenlijk herinneringen aan hem op te halen en na te praten.

Er is een condoleanceregister aanwezig. Op verzoek van de familie is er tijdens en na de herdenkingsbijeenkomst geen gelegenheid om hen te condoleren. De uitvaart van Van Mourik vindt vrijdag in besloten kring plaats.