• Lex van Lieshout ANP photo

Win een taart voor Moederdag!

SLIEDRECHT Een lekker luchtje, een doos bonbons of een mooi sieraad. Moederdag is dé dag om je moeder te verwennen. Het Kompas Sliedrecht werkt hier graag aan mee. Doe mee aan de Moederdag-fotowedstrijd en maak kans op een slagroomtaart, die op zaterdag 12 mei kan worden afgehaald. Deze prijs is beschikbaar gesteld door Bakker Hofman op het Burgemeester Winklerplein in Sliedrecht.

Hoe werkt het?

Mail een mooie foto van jezelf en je moeder naar kompas.sliedrecht@bdu.nl. Uiteraard mag je ook een foto insturen waarop je moeder alleen staat (of met iemand anders). Vertel er ook zeker bij waarom jouw moeder de taart zo verdient. De mooiste en origineelste foto's krijgen donderdag 10 mei een plek in Het Kompas Sliedrecht. Op die datum wordt de winnaar ook bekendgemaakt.

Spelregels:

- Per adres mag je maximaal één foto inzenden.

- Vermeld duidelijk je volledige naam, adres en telefoonnummer bij de inzending.

- Geef een korte beschrijving van wie er op de foto staan en waar deze is genomen.

- Deelnemers moeten woonachtig zijn in het verspreidingsgebied van Het Kompas Sliedrecht.

- De foto mag niet elders gepubliceerd zijn of worden. Is dat wel het geval, dan vervalt de kans op het winnen van een prijs.

- Inzenden dient uitsluitend per mail te gebeuren. Voeg een los bestand toe aan de mail. De foto moet in een zo hoog mogelijke resolutie worden verzonden (gemiddelde grootte bestand 1 tot 2 MB. Tip: zet je camera vooraf op de stand 'beste kwaliteit'). Let bij verzending erop dat de foto niet automatisch weer wordt verkleind door het verzendprogramma.

- Mail je inzending naar: kompas.sliedrecht@bdu.nl

- Inzenden kan uiterlijk tot en met maandag 7 mei.