• Tablis Wonen

Start werkzaamheden renovatie 16 appartementen J. Catsstraat

SLIEDRECHT Rond het appartementencomplex van Tablis Wonen aan de Jacob Catsstraat in Sliedrecht staan sinds maandag bouwhekken. De hekken markeren het startsein voor de renovatie en verduurzaming van de 16 appartementen in het complex. Windroos Bouwgroep realiseert de renovatie in opdracht van Tablis Wonen.


De uitstraling van de 16 appartementen in het appartementencomplex aan de Jacob Catsstraat verandert. Het wordt weer een modern en fraai woongebouw. Na de renovatie sluit het gevelbeeld naadloos aan bij de al gerealiseerde veranderingen aan het Burgemeester Winklerplein. De werkzaamheden in de woning richten zich op keuken, badkamer, toilet en op de isolatie van de woningen. Na de werkzaamheden hebben de woningen allemaal energielabel B en zijn ze voorbereid op de komst van het warmtenet in Sliedrecht.


De Windroos Bouwgroep ontwikkelde de plannen voor het appartementencomplex. De renovatiewerkzaamheden worden in opdracht van Tablis Wonen ook uitgevoerd door de Windroos Bouwgroep. Op 20 september ondertekenden Liesbeth Marchesini, directeur-bestuurder van Tablis Wonen en Erik den Breejen directeur van de Windroos Bouwgroep daarvoor de aannemingsovereenkomst.