• Workshop Leren Schrijven

    Agnes Corbeij

Workshop schrijven

SLIEDRECHT Het Kompas Sliedrecht.nl organiseert in samenwerking met de bibliotheek in Sliedrecht de workshop 'Zo schrijf je een pakkende tekst'. De workshop wordt gegeven door journalist en redacteur Cees van Dijk en vindt plaats op donderdagavond 22 maart, in de bibliotheek.

Vind je het leuk om te schrijven, maar loop je soms vast? Is de inspiratie er wel, maar komt er geen letter op papier? Of laat je creativiteit je soms in de steek? Deze vragen beantwoordt Cees van Dijk tijdens de avond. Deelnemers gaan meteen in de praktijk aan de slag met een opdracht, die Cees voorziet van feedback.

Agnes Corbeij van uitgeverij BDUmedia is ook aanwezig. Zij vertelt over schrijven voor Het Kompas Sliedrecht.nl. Agnes was zelf jarenlang verslaggever van lokaal nieuws. Waar vind je nieuws? En wat doe je daar vervolgens mee om te komen tot een mooi artikel voor de krant? Wil je graag voor Het Kompas Sliedrecht.nl schrijven? Contacten kunnen op de avond zelf worden gelegd.

Kosten van de workshop zijn 35 euro per persoon. Graag aanmelden bij a.corbeij@bdu.nl . De workshop start om 20.00 uur, inloop is vanaf 19.30 uur. De bibliotheek is gevestigd aan de Scheldelaan 1.